Home > Huidverbetering > Intakegesprek DermaPlus

Intakegesprek DermaPlus

Bij DermaPlus hebben wij verschillende soorten behandelingen die wij proberen het beste te laten aansluiten bij uw wensen. Om zeker te zijn dat wij vooral bij een eerste ontmoeting de juiste behandeling adviseren is soms een intakegesprek erg handig. Zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Dit is zeker geen verplichting en hieraan zijn ook geen kosten verbonden. 

Tips voor een intake gesprek:

Omschrijf uw wens.

Denk van tevoren vast na over wat u graag verbeterd wilt zien dan kunnen wij ons advies daar beter op aan laten sluiten.

Geef zo veel mogelijk informatie.

Zijn er onderliggende problemen? wat heeft u zelf al gedaan om klacht te verbeteren? Zijn er wellicht andere dingen die van invloed kunnen zijn? Heeft u er al eerder behandelingen voor gehad? Mocht u medicatie gebruiken, neem dan graag een lijstje mee zodat we u beter kunnen voorlichten.

Denk vast na over uw verwachting.

Wij zullen altijd een zo eerlijk mogelijk beeld scheppen van wat u kunt verwachten.
Hieronder vallen wat er nodig is om de klacht te verbeteren, het resultaat en de kosten die daar bij horen.

Bedenk vast of je al weet dat je op vakantie gaat.

Bij veel van de intensievere behandelingen is te veel zon niet gewenst. te veel zonlicht belemmerd het huidherstel en kan op termijn ook pigmentatie problemen opleveren.

Controleer je zorgverzekering.

Voor sommige huidaandoeningen bestaat de mogelijkheid om behandelingen vergoed te krijgen vanuit de aanvullende verzekering.

Neem uw oude huidproducten mee.

Op deze manier kunnen we voor u bekijken of deze nog aansluiten bij uw huidige huidbehoeften. We bekijken graag de ingrediënten om om te bepalen of dit het geval is. Sommige ingrediënten kunnen namelijk ook een compleet averechts effect hebben. Vaak is een simpele aanpassing al voldoende om een beter resultaat te behalen.

Kom met een schone huid.

Dus het liefst zonder make-up. Zo hebben wij een goed startpunt. We begrijpen dat dit soms lastig is en confronterend, helemaal wanneer het ook noodzakelijk is om foto's te maken. We hebben hier alle begrip voor maar dit vragen we om een zo eerlijk mogelijk beeld te scheppen.

Bij Dermaplus kunt u kosteloos en vrijblijvend een intakegesprek boeken. Deze kunt u online inplannen op een moment dat het u goed uitkomt.

https://dermaplus.nl/contact/afspraak-maken/

Altijd op de hoogte?
Inschrijven nieuwsbrief
© 2024 DermaPlus