Laseren permanente make-up

 

Wanneer u niet meer blij bent met uw permanente make-up dan kunnen wij deze verwijderen. Vaak is er te diep en soms met verkeerde pigment of kleur gewerkt waardoor permanente-make-up een blijvende tatoeage is geworden. Doormiddel van ND-Yag laser verwijderen wij oude of recent geplaatste pmu. Indien de huid en het pigment het toelaat kunnen we soms ook de permanente make-up kleur veranderen naar van (blauw)grijs tot zwart naar een warmere kleur. 

De behandeling zelf duurt maar 30 minuten maar wij nemen nog wat extra tijd nodig om te checken of er geen redenen zijn om niet te mogen behandelen. Het is moeilijk te bepalen hoeveel behandelingen u nodig heeft en wanneer u tevreden bent. Bij de ene is de kleur al na 1 behandeling verbeterd en bij de ander zijn meer behandelingen nodig zodat alles weg is. Vaak zijn er dan naast kleur ook model en vormcorrecties die gedaan moeten worden.  

U kunt eventueel bij uw huisarts vragen om emla-zalf deze is op recept te verkrijgen. Wanneer u deze meeneemt is het mogelijk om uw huid te verdoven.

Wilt u daarna toch starten met een zachtere kleur permanente make-up dan moet daar 8 weken tussen zitten.

Altijd op de hoogte?
Inschrijven nieuwsbrief
© 2024 DermaPlus