Blog

Laserontharen

Tot voor kort had ik, na het ontharen (scheren of harsen) van mijn bikinilijn, een hele geïrriteerde huid met rode bultjes. Tot een week na het scheren of harsen had ik dan veel jeuk wat de roodheid erger maakte. Bij het doorkomen van de haartjes ontstonden kleine pukkeltjes, wat er vervolgens ook niet fraai uitzag. In de zomer leidde dit tot grote ergernis, dat snap je wel. 

Bij Derma Plus adviseerde ze mij om de gebieden waar het om ging te laseren. Een laserbehandeling van 7 tot 10 keer waarbij de haarzakjes ‘gedeactiveerd’ worden. Ze vertelde mij dat de haartjes dan niet meer terug zouden komen en ontharen, dmv een scheermesje, dan niet meer nodig zou zijn. 

Ik moest even over de schaamte heen om juist dit gebied van mijn lichaam te laten laseren. Gelukkig stelde Laura me om mijn gemak en zorgde haar deskundigheid ervoor dat ik me makkelijk aan de behandeling over kon geven.

Tijdens de behandeling was het niet altijd even prettig. Ik droeg een brilletje ter bescherming van mijn ogen, waardoor ik niet mee kon kijken wat er gebeurde. Met het sein van Laura ‘komt ie’ kwamen de eerste tikjes. Het voelt als het loslaten van een elastiekje op je huid, wat op verschillende plekken van de huid ook anders voelt. Hoe meer haartjes en hoe donkerder de huid, hoe pijnlijker. Gelukkig is die pijn van korte duur. De behandeling duurde meestal niet langer dan een je kwartiertje, dit kon ik goed volhouden. Naarmate de behandelingen vorderde, hoe minder pijn het ging doen. Na een behandeling mocht ik de gelaserde huid niet blootstellen aan direct zonlicht. Verder had ik geen napijn of andere klachten. 

Nu ben ik klaar met het hele traject. Ik kan zeggen dat ik meer dan tevreden ben. Een heel enkel haartje piept er soms nog door, maar dat is eigenlijk niet noemenswaardig. Omdat ik nu niet meer hoef te ontharen, heb ik geen last meer van een geïrriteerde huid en is het dragen van een bikinibroekje geen punt meer! 

Een hele tevreden klant

Dermapen

Voor mezelf al een hele tijd de beslissing genomen om iets aan mijn huid te laten doen, lees “moedervlekken, zonschade, pigmentvlekken en in mijn nek en onder mijn oksels erg veel steelwratjes”. Maar ja, helemaal niet thuis op dit gebied, bij wie moet ik zijn. Eerst, tijdens een consult bij de huisarts voor iets anders, gevraagd of hier iets aan gedaan kon worden, nul op rekest gekregen. Het werd afgedaan als niet belangrijk en niet ernstig. Dus het internet maar op. Na de nodige reviews gelezen te hebben de knoop doorgehakt en een afspraak gemaakt bij DermaPlus.Voor mijzelf was dit een grote beslissing maar direct bij binnenkomst had ik een goed gevoel. Tijdens de intake werd er door Laura goed naar mij geluisterd en kon er meteen gestart worden met de eerste behandeling.Ik vond het wel héél erg spannend, maar door de uiterst professionele en tegelijkertijd informele benadering werd ik aan alle kanten goed begeleidt. Tijdens deze eerste behandeling werden met een zapper alle steelwratjes uit mijn nek verwijderd en heel veel lelijke plekken uit mijn gezicht. Bij het naar huis gaan was ik verbaasd en eigenlijk ook wel emotioneel dat het zo simpel was en dat ik hier, blijkbaar onnodig, zo lang mee gelopen had. De behandeling was logischerwijs niet pijnvrij maar goed te doen. Ook werd door Laura een cornu cutaneum op mijn rechterwang waar genomen en is deze, na verwijzing, door de huisarts verwijderd.Voor de vervolgafspraken werd besloten om een dermapenbehandeling te gaan volgen met ondersteuning van MeLine producten.De uitleg van de thuis te gebruiken producten was meer dan duidelijk en ook goed te doen. Tijdens de behandelingen is er ruimte voor een goed gesprek en als extra werden elke keer mijn wenkbrauwen gefatsoeneerd en geverfd. Met als afsluiter een heerlijke ontspannen nek/schouder/rug massage waardoor ik mijzelf helemaal voelde ontspannen.

Na de laatste dermapenbehandeling heb ik behoorlijk wat complimenten gekregen uit mijn omgeving over mijn huid. Het resultaat verbaasd mij nog dagelijks in de spiegel. Ben er echt heel blij mee.

Daarom heb ik ook de beslissing genomen om, in mijn dagelijkse hectische bestaan, wat meer voor mijzelf te gaan zorgen en met regelmaat een afspraak te maken. Ook de huis-, tuin- en keukenverzorgingsproducten in de ban gedaan en in overleg met Laura, die dit afstemt op de behoefte van mijn huid, overgeschakeld op producten die daadwerkelijk iets voor mijn huid doen. Kortom, alles bij elkaar een juist besluit genomen en een aanrader voor iedereen die zichzelf de moeite waard vind.

Met vriendelijke groet Anita Wijnands (59 jaar)

Mijn ervaring met plasma voor een ooglidcorrectie bij Dermaplus.

Al jaren had ik vermoeide blik in mijn ogen en mijn oogleden waren erg zwaar. In de avond kon ik niet een film afkijken want ik kon mijn ogen niet meer openhouden. Ik heb niet voor een ooglidoperatie gekozen, omdat ze dan in je gaan snijden en je hebt dan hechtingen en je bent veel langer uit de roulatie.

Zelf heb ik gekozen voor een plasma ooglidcorrectie bij Dermaplus.

Mijn oogleden werden van tevoren behandeld met verzachtende crème, maar bij het eerste ‘puntje’ moet je wel even wennen aan het gevoel. Maar je moet gewoon even doorheen. Ik dacht ik moet doorzetten anders duurt het nog langer. Voor mij was de plasma behandeling zeker niet gevoelloos, maar het is goed uit te houden omdat de behandeling erg kort is. Het andere oog ging beter omdat je al iets aan het gevoel bent gewend.

Als de behandeling klaar is had ik gelijk al het gevoel dat, die steen van mijn ogen af waren wat een verlichting! DermaPlus geeft een goede voorlichting wat je allemaal moet doen na deze behandeling. Ik ben naar huis gegaan en ben gelijk op bed gaan liggen en koelpack op mijn ogen. Ook gelijk gebruik gemaakt van de Cliniprepspray. Ook in de nacht ben ik steeds eruit geweest om een nieuw koelpack te pakken in de koelkast. De volgende dag ben je helemaal opgezwollen en kan je niet over straat. Verder had ik er niet veel last van behalve dat je er gespikkeld uitziet. Je krijgt gelijk weer een appje van Dermapus hoe het allemaal gaat. Ik heb even een foto gestuurd hoe ik er uit zie. Verder doe ik heel rustig aan en heb veel op bed/bank gelegen om even goed te coolen en je rust te pakken. Na een paar dagen wordt de zwelling veel minder en vallen de korstjes eraf. Ik smeer dan mij oogleden in met verzachtende creme. Na 5 0f 6 dagen kon ik alweer na het werk en waren de meeste korstjes er al af. Het is zo verlichting op mijn oogleden en zie niet meer mijn eigen oogleden door mijn ogen.

Een zeer gelukkige klant  

review plasmahuidlift

Ik wil heel graag mijn ervaring delen over de plasma huidlift van het gebied rond mijn mond en wangen. Ik wil gelijk even zeggen, laat je alsjeblieft niet afschrikken door de herstelperiode en hoe je er een paar dagen (niet) uitziet. Het is allemaal zeker de moeite waard. Vooral omdat dit zo’n mooie natuurlijke behandeling is, die het collageen triggert en je huid weer laat werken.

Maar ja, wie mooi wil zijn ‘moet’ pijn lijden en de tijd ervoor nemen. Nou vond ik persoonlijk de pijn en de tijd erna erg meevallen, maar daar heb ik mij ook op ingesteld want ik had een week vrij na de behandeling. Op een zaterdag heb ik twee uren bij Laura in de stoel gelegen, wat een geduld en vaardigheid heeft zij (en haar collega’s ook) om al die gaatjes nauwkeurig in mijn huid te branden. Ik voelde mij in vertrouwde en professionele handen en kon mij prima ontspannen. Tuurlijk voelden die prikjes absoluut niet prettig en de soort brandgeur bleef ook wel poosje in mijn neus hangen. Toen we klaar waren leek het wel of ik een stoppelbaard had, vooral in de dagen erna met die bruine korstjes. 

Met alle duidelijke adviezen, uitleg van Dermaplus en de juiste verzorgingsproducten ging ik de deur uit en was best benieuwd wat er de komende dagen op mij af zou komen. Haha, mijn man heeft zich in die dagen erna oprecht afgevraagd ‘of het nog wel goed zou komen?’ Nou zijn angst was ongegrond want wat een mooi resultaat! Maar goed, wij zijn de dag erna gelijk de camper in gestapt om ergens te kunnen ‘onderduiken’. Er mag absoluut geen zonlicht op komen, dus ik had van tevoren een UV paraplu met hoge bescherming aangeschaft zodat we toch nog even erop uit konden om te wandelen in de bossen waar meer schaduw is. Want alleen de hoed die ik droeg, gaf niet voldoende dekking. We vermeden dus drukke gebieden met mensen, maar ik kon ze niet altijd ontwijken. Omdat ik onder de UV paraplu liep heb ik niet de verwonderende blikken gezien, echter hoorde ik wel een kindje tegen zijn moeder zeggen dat ‘die mevrouw op een cowboy leek’ 😊.

Wat ik ook heel fijn vond van Dermaplus was het dagelijkse contact wat we hadden. Elke morgen even appen en een foto sturen van hoe ik er uitzag en hoe het ging, dan kreeg indien nodig advies etc. Iedere dag mocht ik (meerdere keren) sprayen met de cliniprepspray, want de dagen na de behandeling was mijn huid wel rood en warm. Dan helpt het sprayen zo verlichtend, verkoelend en is  ook nog antibacterieel.

Verder was het echt belangrijk om goed droog te houden en dus ook een week niet mijn haren wassen onder de douche.  Ik had van die hydrofiel luiers gekocht en die op mijn hoofdkussen voor de nacht gelegd, zodat het schoon en droog bleef.  De kans was ook dat de korstjes konden gaan trekken en barsten of openknappen, bijvoorbeeld tijdens het eten. Daar heb ik gelukkig geen last van gehad, wel dat enorm trekkerige gevoel. Het was een weekje van veel binnen zitten en niets forceren. Verder genas het naar behoren en op de vijfde dag gingen bij mij de korstjes rond mijn mond al wat loslaten. Na een week was bijna alles er af gevallen en kwam een mooi zachtroze huidje tevoorschijn.

Op moment dat de korstjes er af gingen, kon ik de 30 spf zalf van hen erop smeren als bescherming. Erg belangrijk omdat de huid nu voor zonlicht heel kwetsbaar was en het voorkomen van pigmentvlekken. Maar wat heerlijk om dan eindelijk weer uitgebreid te douchen en niet bang te hoeven zijn dat gezicht vochtig werd.

Ik ben zo super blij met het resultaat, ongelooflijk want gelijk na de behandeling zag ik al zoveel verbetering. Nu na drie maanden herstel is het verschil echt duidelijk, rimpels in mijn wangen enorm verminderd en zoveel verzachting rond mijn mond. Dit mooie en vooral natuurlijke resultaat had ik niet verwacht met mijn verdikte huid. Ik ga dit bijhouden met maandelijks een bindweefselmassage!

Lieve groet van Yvette Boekhout (57 jr)

Start Plasmahuidlift

Mijn allereerst blog over plasma huidlift. Graag neem ik u mee in het verhaal waarbij plasmahuidlift is ontstaan. De beauty wereld is bijzonder. Het jaar dat plasma, fibroblast of plex r zijn intreden deed op de beautybeurzen was ik erg nieuwsgierig. En in de loop van de tijd heeft deze techniek zichzelf bewezen mits de juiste behandelaar dit doet. Daar staat of valt alles bij. Duidelijk intake of u geschikt hiervoor bent is noodzakelijk. Laura en ik staan graag voor u klaar om een passende uitleg te geven over deze behandeling waar wij ontzettend enthousiast over zijn. Wij werken met erg vast hand en wij staan achter ons behandelplan. De huid kapot maken is niet onze werkwijze. Collageen opbouwen dat wel!

Diana Scholtens, team Dermaplus

Altijd op de hoogte?
Inschrijven nieuwsbrief
© 2024 DermaPlus