Home > Plasma Huidlift > Rimpels en lijntjes rond de mond

Rimpels en lijntjes rond de mond

 

De welbekende rimpels, plooitjes en lijntjes rond de mond kunnen storend zijn. Soms door het roken maar ook door erfelijkheid kunnen deze zijn ontstaan. Graag kijken wij samen met u of dit de beste behandelmethode is. Plasmahuidlift een snelle effectieve methode maar soms is behandeling met de dermapen ook een goed alternatief .

Hieronder resultaat Plasmahuidlift 1 behandeling.

  

 

Review van deze behandeling:

Ik wil heel graag mijn ervaring delen over de plasma huidlift van het gebied rond mijn mond en wangen. Ik wil gelijk even zeggen, laat je alsjeblieft niet afschrikken door de herstelperiode en hoe je er een paar dagen (niet) uitziet. Het is allemaal zeker de moeite waard. Vooral omdat dit zo’n mooie natuurlijke behandeling is, die het collageen triggert en je huid weer laat werken.

Maar ja, wie mooi wil zijn ‘moet’ pijn lijden en de tijd ervoor nemen. Nou vond ik persoonlijk de pijn en de tijd erna erg meevallen, maar daar heb ik mij ook op ingesteld want ik had een week vrij na de behandeling. Op een zaterdag heb ik twee uren bij Laura in de stoel gelegen, wat een geduld en vaardigheid heeft zij (en haar collega’s ook) om al die gaatjes nauwkeurig in mijn huid te branden. Ik voelde mij in vertrouwde en professionele handen en kon mij prima ontspannen. Tuurlijk voelden die prikjes absoluut niet prettig en de soort brandgeur bleef ook wel poosje in mijn neus hangen. Toen we klaar waren leek het wel of ik een stoppelbaard had, vooral in de dagen erna met die bruine korstjes. 

Met alle duidelijke adviezen, uitleg van Dermaplus en de juiste verzorgingsproducten ging ik de deur uit en was best benieuwd wat er de komende dagen op mij af zou komen. Haha, mijn man heeft zich in die dagen erna oprecht afgevraagd ‘of het nog wel goed zou komen?’ Nou zijn angst was ongegrond want wat een mooi resultaat! Maar goed, wij zijn de dag erna gelijk de camper in gestapt om ergens te kunnen ‘onderduiken’. Er mag absoluut geen zonlicht op komen, dus ik had van tevoren een UV paraplu met hoge bescherming aangeschaft zodat we toch nog even erop uit konden om te wandelen in de bossen waar meer schaduw is. Want alleen de hoed die ik droeg, gaf niet voldoende dekking. We vermeden dus drukke gebieden met mensen, maar ik kon ze niet altijd ontwijken. Omdat ik onder de UV paraplu liep heb ik niet de verwonderende blikken gezien, echter hoorde ik wel een kindje tegen zijn moeder zeggen dat ‘die mevrouw op een cowboy leek’ 😊.

Wat ik ook heel fijn vond van Dermaplus was het dagelijkse contact wat we hadden. Elke morgen even appen en een foto sturen van hoe ik er uitzag en hoe het ging, dan kreeg indien nodig advies etc. Iedere dag mocht ik (meerdere keren) sprayen met de cliniprepspray, want de dagen na de behandeling was mijn huid wel rood en warm. Dan helpt het sprayen zo verlichtend, verkoelend en is  ook nog antibacterieel.

Verder was het echt belangrijk om goed droog te houden en dus ook een week niet mijn haren wassen onder de douche.  Ik had van die hydrofiel luiers gekocht en die op mijn hoofdkussen voor de nacht gelegd, zodat het schoon en droog bleef.  De kans was ook dat de korstjes konden gaan trekken en barsten of openknappen, bijvoorbeeld tijdens het eten. Daar heb ik gelukkig geen last van gehad, wel dat enorm trekkerige gevoel. Het was een weekje van veel binnen zitten en niets forceren. Verder genas het naar behoren en op de vijfde dag gingen bij mij de korstjes rond mijn mond al wat loslaten. Na een week was bijna alles er af gevallen en kwam een mooi zachtroze huidje tevoorschijn.

Op moment dat de korstjes er af gingen, kon ik de 30 spf zalf van hen erop smeren als bescherming. Erg belangrijk omdat de huid nu voor zonlicht heel kwetsbaar was en het voorkomen van pigmentvlekken. Maar wat heerlijk om dan eindelijk weer uitgebreid te douchen en niet bang te hoeven zijn dat gezicht vochtig werd.

Ik ben zo super blij met het resultaat, ongelooflijk want gelijk na de behandeling zag ik al zoveel verbetering. Nu na drie maanden herstel is het verschil echt duidelijk, rimpels in mijn wangen enorm verminderd en zoveel verzachting rond mijn mond. Dit mooie en vooral natuurlijke resultaat had ik niet verwacht met mijn verdikte huid. Ik ga dit bijhouden met maandelijks een bindweefselmassage!

Lieve groet van Yvette, 26-02-2023

Altijd op de hoogte?
Inschrijven nieuwsbrief
© 2024 DermaPlus