Home > Over ons

Over ons

DermaPlus is al 18 jaar een vertrouwd adres in Nijkerk. Dat is niet voor niets. Klanten weten dat hun huid professioneel wordt behandeld en huidproblemen serieus worden aangepakt. Elke behandeling wordt op uw persoonlijke wensen afgestemt. Dit allemaal in een sfeervolle omgeving waar u zich snel thuis zult voelen.

Dermaplus Diana en PaulineDiana en Pauline zijn gespecialiseerde schoonheidsspecialisten. In de loop der jaren hebben wij veel ervaring en kennis opgebouwd en blijven op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen & technieken.  Wij zijn DermaPlus.

Even voorstellen:

Diana is de drijvende kracht en eigenaar van DermaPlus. Zij is met name gespecialiseerd in permanente make-up zowel cosmetisch als medisch. Ze staat bekend om haar natuurlijk techniek om permanente make-up aan te brengen. Diana heeft veel ervaring als medisch huidspecialist ook tijdens ziekte of herstel kan zij uw huid weer in optimale conditie brengen.

DermaPlus heeft ook enkele samenwerkingsverbanden met collega's binnen verschillende alternatief en reguliere geneeskunde waardoor wij verder met u mee kunnen denken in oplossingen voor uw huid en gezondheid. Daarnaast zijn de behandelingen van DermaPlus doelgericht en intensief van aard met een persoonlijke touch zodat u met plezier langs zult komen. Er wordt altijd een behandelplan opgesteld om uw huidprobleem deskundig aan te pakken.

Pauline is uw eerste aanspreekpunt van DermaPlus. Zij behandeld alle cliënten met name bij huidproblemen en overbeharing. Zij adviseert u hoe u uw huid thuis behandelt zodat wij goede resultaten behalen in combinatie met het behandelplan in de praktijk. Voor informatie, intakegesprekken en advies is Pauline uw specialist. Make-up advies is haar specialisatie.

Kortom, voor permanente make-up, huidverbetering én huidproblemen bent u meer dan welkom.
Leg uw huid in onze deskundige handen!

Tot ziens,

Diana van de Bunt en Pauline.
Team DermaPlus

 

Altijd op de hoogte?
Inschrijven nieuwsbrief
© 2019 DermaPlus