Home > Over ons

Over ons

Even voorstellen:

Ik ben Diana de drijvende kracht en eigenaar van DermaPlus. Ik ben met name gespecialiseerd in permanente make-up zowel cosmetisch als medisch. Permanente make-up is mijn passie ik sta bekend om de natuurlijke manier van het zetten van PMU daarbij is het contact met de klant het allerbelangrijkste. Ook vind ik huidproblemen nog steeds een dankbaar stuk van mijn werk. Zelf kampte ik lange tijd met acne en nog door hormonale schommelingen weet ik uit eigen ervaring hoe de huid hier op kan reageren. Wij vinden het een uitdaging om verbetering en ook genezing te zien. De huid is en blijft een levend orgaan die we moeten aanpakken maar vooral moeten koesteren. Door veel klanten te behandelen die door een ziekte proces gaan probeer ik naar mijn beste kunnen te behandelen waar nodig. Ook hierin geloof ik in mijn rol om naast de klant te staan gedurende deze fase. Door de jaren heen heb ik een hele prettige praktijk op mogen opbouwen en ben ik trots en dankbaar voor de vele trouwe klanten die wij nog steeds mogen behandelen.
 

Diana DermaPlus

Laura is uw eerste aanspreekpunt van DermaPlus. Zij stelt zich aan u voor:

Mijn naam is Laura Sleeking- van Pluuren. Ik ben getrouwd en moeder van een lieve dochter en woon in Nijkerk. In 2023 ben ik afgestudeerd als huidtherapeut. Ik ben een goedlachse, gepassioneerde vakidioot met het hart op de tong. Ik vertel je eerlijk wat ik denk, wat ik kan en wat ik vooral ook níet kan. Ik houd van een lolletje, gezelligheid en mensen om mij heen én ik heb een lastige huid. Zo dat is eruit. Mijn huid is niet perfect. Ik kamp al jaren met acne, rosacea en bij vlagen met eczeem. Ik weet als geen ander dat je wat moet dóen voor je huid. Dat heeft ervoor gezorgd dat ik niets liever wil dan mensen helpen die, net als ik, er af en toe niet uit komen. Jouw huid in de beste conditie brengen, dát doen we sámen!

Ik gun iedereen de beste versie van zichzelf. Wanneer iemand die altijd make-up draagt uit schaamte, zonder make-up de deur uit gaat omdat zij dit niet nodig vindt, dan is dat een feestje die we sámen vieren.

Mijn grootste hobby is leren en dat in de breedste zin van het woord.  Dat is het mooiste aan mijn vak, er is altijd iets nieuws te leren want: wetenschap is een voortschrijdend inzicht. Ik zal mij bij iedere vraag die jij hebt tot het uiterste gaan om het antwoord te vinden.

Want:

´Specialiseren is steeds meer weten over steeds minder, tot je alles weet over niks´

Specialisaties: rosacea, acné, eczeem, lasertherapie, littekentherapie, plasma, en elektisch epileren.

KP-registratie: 39107712388     Lid NVH: 520494

Laura Dermaplus

Karianne : Huidspecialiste bij DermaPlus

Zelf zit ik alweer 6 jaar in het vak en heb ik in verschillende salons ervaring op kunnen doen. Bij Dermaplus verwacht ik ook weer veel te leren en mijn eigen ervaring in de praktijk te brengen. Ik heb veel gewerkt met de dermapen en plasmahuidlift daarnaast heb ik een passie voor peelings. Momenteel ben ik bezig met de opleiding huidtherapie aan de Hogeschool van Utrecht. Om meer te weten te komen over de huid; huidcondities en huidproblemen. Mijn specialisme is rosacea en dermapen behandelingen voor acne en acnelittekens of rimpels. Wellicht zie ik één van jullie binnenkort bij mij in de stoel. 

 

Karianne

DermaPlus heeft ook enkele samenwerkingsverbanden met collega's binnen verschillende alternatieve en reguliere geneeskunde waardoor wij verder met u mee kunnen denken in oplossingen voor uw huid en gezondheid. Daarnaast zijn de behandelingen van DermaPlus doelgericht en intensief van aard met een persoonlijke touch zodat u met plezier langs zult komen. Er wordt altijd een behandelplan opgesteld om uw huidprobleem deskundig aan te pakken. Wij zijn aangesloten bij de NVH en ANBOS.

DermaPlus is al 20 jaar een vertrouwd adres in Nijkerk. Dat is niet voor niets. Klanten weten dat hun huid professioneel wordt behandeld en huidproblemen serieus worden aangepakt. Elke behandeling wordt op uw persoonlijke wensen afgestemt. Dit allemaal in een sfeervolle omgeving waar u zich snel thuis zult voelen. Diana, Laura (huidtherapeut) en Karianne zijn gespecialiseerde huidspecialisten. In de loop der jaren hebben wij veel ervaring en kennis opgebouwd en blijven op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen & technieken.  Wij zijn DermaPlus.

Kortom, voor permanente make-up, huidverbetering én huidproblemen bent u meer dan welkom.
Leg uw huid in onze deskundige handen!

Tot ziens,

Diana, Laura en Karianne
Team DermaPlus

 

   

Altijd op de hoogte?
Inschrijven nieuwsbrief
© 2024 DermaPlus