Home > Over ons

Over ons

Even voorstellen:

Ik ben Diana de drijvende kracht en eigenaar van DermaPlus. Ik ben met name gespecialiseerd in permanente make-up zowel cosmetisch als medisch. Permanente make-up is mijn passie ik sta bekend om de natuurlijke manier van het zetten van PMU daarbij is het contact met de klant het allerbelangrijkste. Ook vind ik huidproblemen nog steeds een dankbaar stuk van mijn werk. Zelf kampte ik lange tijd met acne en nog door hormonale schommelingen weet ik uit eigen ervaring hoe de huid hier op kan reageren. Wij vinden het een uitdaging om verbetering en ook genezing te zien. De huid is en blijft een levend orgaan die we moeten aanpakken maar vooral moeten koesteren. Door veel klanten te behandelen die door een ziekte proces gaan probeer ik naar mijn beste kunnen te behandelen waar nodig. Ook hierin geloof ik in mijn rol om naast de klant te staan gedurende deze fase. Door de jaren heen heb ik een hele prettige praktijk op mogen opbouwen en ben ik trots en dankbaar voor de vele trouwe klanten die wij nog steeds mogen behandelen.
 

Diana DermaPlus

Laura is uw eerste aanspreekpunt van DermaPlus. Zij stelt zich aan u voor:

Mijn naam is Laura Sleeking- van Pluuren. Ik ben getrouwd en moeder van een lieve dochter en woon in Nijkerk. Op mijn 16e ben ik begonnen in de wellness waar ik leerde wat gastvrijheid en servicegericht zijn is. Met veel plezier mag ik mijzelf voorstellen als nieuwe huidspecialist bij Dermaplus. Inmiddels zit ik 16 jaar in dit vak en ben ik nog steeds niet uitgeleerd. Ik heb heb mij gespecialiseerd in o.a. bindweefselmassage, peelings en elektisch epileren. 2019 ben ik begonnen aan de opleiding huidtherapie aan de Hogeschool van Utrecht. Mijn passie ligt dan ook echt in de huidverbetering. Graag help ik uw huid naar het hoogste niveau.

Laura Dermaplus

Karianne : Huidspecialiste bij DermaPlus

Zelf zit ik alweer 6 jaar in het vak en heb ik in verschillende salons ervaring op kunnen doen. Bij Dermaplus verwacht ik ook weer veel te leren en mijn eigen ervaring in de praktijk te brengen. Ik heb veel gewerkt met de dermapen en plasmahuidlift daarnaast heb ik een passie voor peelings. Momenteel ben ik bezig met de opleiding huidtherapie aan de Hogeschool van Utrecht. Om meer te weten te komen over de huid; huidcondities en huidproblemen. Mijn specialisme is rosacea. Wellicht zie ik één van jullie binnenkort bij mij in de stoel. 

 

Karianne

DermaPlus heeft ook enkele samenwerkingsverbanden met collega's binnen verschillende alternatieve en reguliere geneeskunde waardoor wij verder met u mee kunnen denken in oplossingen voor uw huid en gezondheid. Daarnaast zijn de behandelingen van DermaPlus doelgericht en intensief van aard met een persoonlijke touch zodat u met plezier langs zult komen. Er wordt altijd een behandelplan opgesteld om uw huidprobleem deskundig aan te pakken.

DermaPlus is al 20 jaar een vertrouwd adres in Nijkerk. Dat is niet voor niets. Klanten weten dat hun huid professioneel wordt behandeld en huidproblemen serieus worden aangepakt. Elke behandeling wordt op uw persoonlijke wensen afgestemt. Dit allemaal in een sfeervolle omgeving waar u zich snel thuis zult voelen. Diana, Laura en Karianne zijn gespecialiseerde schoonheidsspecialisten. In de loop der jaren hebben wij veel ervaring en kennis opgebouwd en blijven op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen & technieken.  Wij zijn DermaPlus.

Kortom, voor permanente make-up, huidverbetering én huidproblemen bent u meer dan welkom.
Leg uw huid in onze deskundige handen!

Tot ziens,

Diana, Laura en Karianne
Team DermaPlus

 

 

Altijd op de hoogte?
Inschrijven nieuwsbrief
© 2022 DermaPlus