Acné

Geen puistjes meer? Bent u klaar met de littekens en grove poriën? Wij bieden de oplossing op maat!

Acné is de medische term voor (jeugd)puistjes, pukkels of meëters en komt het meest voor in het gezicht, op de borst en de rug. Dit is een ontstekingsziekte van de talgklieren van de huid. Om complicaties zoals littekens te vermijden is het belangrijk om snel in te grijpen bij acné. Met de juiste behandeling en thuisverzorging kunnen wij uw huid weer compleet in balans brengen. U bent tenslotte zuinig op uw huid. Wij zijn gespecialiseerd in de behandeling van huidproblemen en hebben dan ook veel kennis in huis over acné.

Bij het intakegesprek wordt bekeken welke behandeling het allerbeste past bij uw huid.

Onze Phformula resurfacing. Voor een stralende gladde huid zonder oneffenheden. De sterkste behandeling tegen acné of jeugdpuistjes.

Voorfoto Acne PHFORMULA DermaPlus
Nafoto Acne PHFORMULA DermaPlus

Jeugd acné

Acné vulgaris komt het meeste voor bij jongeren. Hierbij zijn er op de huid verschillende soorten meëters (comedonen), puistjes en ontstekingen aanwezig. Deze vorm van acné is zeer goed te behandelen en littekens zijn te voorkomen. De behandelingen bestaan uit het diep reinigen van de huid en daardoor worden nieuwe onzuiverheden geminimaliseerd. Met goed advies en samenwerking met u proberen wij de huid thuis door te behandelen en zo naar een gave, schone huid te werken. Deze behandelingen worden vergoed door de zorgverzekering. Bekijk hiervoor uw polisvoorwaarden van uw zorgverzekering. 

Keuze mogelijkheden voor acné behandeling:

  • Acné behandeling kort: Intensieve korte reiniging om onzuiverheden te verwijderen.
  • Acné behandeling lang: Reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen en advies voor thuisgebruik. Hoe maak ik optimaal mijn huid thuis schoon? Voedings en leefadviezen.
  • Phformula Resurfacing Acne: De allerbeste acne behandeling die we in huis hebben. Deze zuivert de huid tot de bovenste huidlagen. Om zo de hoornlaag te verdunnen wat meer zuurstof in de huid geeft waardoor de acné bacterie niet overleeft.

Afspraak makenBekijk de tarieven

Hormonale Acné

Bij hormonale acné is de hoofdoorzaak vaak schommelingen, veranderingen of afwijkingen in de hormonen. Vaak onstaat deze vorm bij vrouwen die tot de leeftijd van 30-40 jaar blijft bestaan of ontstaat op latere leeftijd.

Deze acné heeft reinigende, peelende behandelingen nodig en kan verergerd worden door zelf plukken en peuteren aan de huid.  Met goed advies en begeleiding is deze acné onder controle te houden.

Hormonale acné kan ook voor komen op rug, decolleté, liezen en oksels.

acne behandelen met dermapen 4  acne behandelen met de dermapen

Bekijk ook onze overige huidverbeteringsoplossingen

Acné
Acné
Puistjes weg? Onzuivere huid?
Lees verder
Littekens en rimpels DermaPen
Littekens en rimpels DermaPen
Ideaal voor natuurlijk collageen aanmaak in de huid
Lees verder
Huidproblemen
Huidproblemen
Lees verder
Anti-aging
Anti-aging
Rimpels en lijntjes weg?
Lees verder
Cryotherapie
Cryotherapie
Verwijderen van pigmentvlekken en wratjes
Lees verder
Pigmentvlekken Meline
Pigmentvlekken Meline
pigmentvlekken, zwangerschapsmasker
Voor een egale huid lees verder
Rosacea
Rosacea
Rustige huid? Roodheid weg?
Lees verder
Steelwratjes
Steelwratjes
Simpele behandeling met snel resultaat!
Lees verder
Altijd op de hoogte?
Inschrijven nieuwsbrief
© 2024 DermaPlus