Home > Permanente make-up > PMU verwijderen met Laser

Permanente make-up verwijderen met Laser

Wanneer u niet meer blij bent met uw permanente make-up dan kunnen wij deze verwijderen. Vaak is er te diep en soms met verkeerde pigment of kleur gewerkt waardoor permanente-make-up een blijvende tatoeage is geworden. Doormiddel van ND-Yag laser verwijderen wij oude of recent geplaatste pmu. Indien de huid het toelaat kunnen we soms ook de permanente make-up kleur veranderen naar een warmere kleur. Soms kan het zijn dat de wenkbrauwen te grijs of zelfs grijsblauw zijn geworden dit kan meerdere oorzaken hebben en is laseren een hele goede keuze. De behandeling zelf duurt maar 30 minuten maar wij nemen nog wat extra tijd nodig om te checken of er geen redenen zijn om niet te mogen behandelen. Het is moeilijk te bepalen hoeveel behandelingen u nodig heeft en wanneer u tevreden bent. Bij de ene is de kleur al na 1 behandeling naar tevredenheid verbeterd en bij de ander zijn meer behandelingen nodig zodat alles weg is. Soms zijn er dan naast kleur ook model en vormcorrecties die gedaan moeten worden.  Dit is afhankelijk van wensen, type pigment die gebruikt is en diepte waarop is gewerkt.

Wanneer er meer behandelingen noodzakelijk zijn zit er tussen de behandelingen 6-8 weken.

Tijdens een intakegesprek zullen wij uw wensen bespreken en eventuele bijwerkingen en nazorg met u bespreken. Een intakegesprek is kosteloos en vrijblijvend.

U kunt eventueel bij uw huisarts vragen om emla-zalf deze is op recept te verkrijgen. Wanneer u deze meeneemt is het mogelijk om uw huid te verdoven.

Wanneer u daarna een zachtere kleur permanente make-up wilt corrigeren dan moet daar 8 weken tussen zitten.

Afspraak makenBekijk de tarieven

Correctie PMU DermaPlus

Meer PMU

PMU Wenkbrauwen
PMU Wenkbrauwen
Lees verder
PMU eyeliner
PMU eyeliner
Lees verder
PMU lippen
PMU lippen
Lees verder
PMU voor mannen
Lees verder
PMU bijwerken
PMU bijwerken
Lees verder
Littekens camoufleren
Littekens camoufleren
Lees verder
PMU verwijderen
PMU verwijderen
Lees verder
Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen
Lees verder
Altijd op de hoogte?
Inschrijven nieuwsbrief
© 2024 DermaPlus