Home > Over ons > Certificeringen

Certificeringen

Ik ben Diana Scholtens-van de Bunt (1982) geboren en getogen in Nijkerk. Ik ben getrouwd met Lajos Scholtens en de trotse moeder van 3 geweldige jongens en 1 prachtige dochter. Sinds 2000 heb ik mijn eigen praktijk. Ik heb mij met name gespecialiseerd in Permanente Make-up daarnaast ben ik een professional in huidproblemen zoals bijvoorbeeld acné, rosacea, littekens en huidoneffenheden. Daarnaast heb ik een samenwerkingsverband met diverse oncologlische specialisten, lasertherapeuten en haarwerkspecialisten. Uiteraard werken wij met veilige pigmenten die REACH gekeurd zijn. En werken wij volgens dit principe.

DermaPlus heeft uiteraard een geldig GGD certificaat voor Permanente Make-up. Ook zijn wij kernlid van de vakgroep schoonheidsspecialisten de ANBOS. Daarnaast hebben wij een AGB code.

Wij verlenen medische zorg zoals acne therapie, defintief ontharen voor overbeharing in het gezicht waarbij vergoeding wordt gegeven door de zorgverzekering. Check hiervoor altijd zelf u zorgverzekering. Wij vallen door de medische zorg onder de wet Wkkgz (wet kwaliteit, klachten en geschillen in de zorg) Wij zijn hierdoor verplicht een cliëntendossier te maken en wij bespreken dit ook met de cliënten van DermaPlus.  Wij zijn aangesloten bij een geschillencommissie en klachtenfunctionaris van de beroepsorganisatie.

Intervieuw Diana - NSGP 2014Registratie bekijken

Altijd op de hoogte?
Inschrijven nieuwsbrief
© 2023 DermaPlus