Home > Over ons > Certificeringen

Certificeringen

DermaPlus heeft uiteraard een geldig GGD certificaat voor Permanente Make-up. Wij zijn aangesloten bij het KP register en lid NVH (nederlandse vereniging van huidtherapie). Ook zijn wij kernlid van de vakgroep schoonheidsspecialisten de ANBOS. Daarnaast hebben wij een AGB code voor vergoede zorg

Wij verlenen diverse medische zorg zoals acne therapie, defintief ontharen voor overbeharing in het gezicht waarbij vergoeding kan worden gegeven door de zorgverzekering. De vergoedingen verschillen per verzekeraar. Uw zorgverzekeraar kan u vertellen of de behandeling binnen de door u gekozen zorgverzekering wordt vergoed of niet. Hiervoor verwijzen wij u naar de polisvoorwaarden van uw zorgverzekering. Soms wordt een percentage van de behandeling(en) vergoed. Dit kan verschillen per type zorgpolis en zorgverzekeraar. Check hiervoor altijd zelf u zorgverzekering. 

Wij vallen door de medische zorg onder de wet Wkkgz (wet kwaliteit, klachten en geschillen in de zorg) Wij zijn hierdoor verplicht een cliëntendossier te maken en wij bespreken dit ook met de cliënten van DermaPlus.  Wij zijn aangesloten bij een geschillencommissie en klachtenfunctionaris van de beroepsorganisatie.

KP RegisterNVH

       

Altijd op de hoogte?
Inschrijven nieuwsbrief
© 2024 DermaPlus