Home > Plasma Huidlift > Boven en of onderoogleden liften

Boven en of onderoogleden liften

 

Met een boven of onder oog lift door middel van Plasmahuidlift laat u uw hangende oogleden corrigeren: vraag een gratis intakegesprek aan met Karianne of Laura van Dermaplus. Overhangende bovenoogleden kunnen vaak leiden tot een vermoeid gevoel qua zicht en vaak hoofdpijn. Door kleine plasma “dots” te geven net boven de huid ontstaat er een krimp die huid waardoor er direct resultaat al zichtbaar is. En klachten vrij snel verdwijnen. U krijgt weer een open blik en een frisse uitstraling na de plasmahuidlift.

 

Wat kunt u verwachten en waar moet u rekening mee houden?

Als u met de PlasmaMedical behandeld wordt krijgt u kleine bruine puntjes te zien op de behandelde zone. Deze verdwijnen na 5-10 dagen.

De eerste twee tot drie dagen kan er zwelling ontstaan rondom het behandelde gebied.

Wanneer de korstjes verdwenen zijn komt er een roze huid onder tevoorschijn. Deze roze huid herstelt zich weer terug in de eigen huidskleur, de termijn hiervoor is afhankelijk van uw eigen huidherstel en huidconditie. Deze huid is een kwetsbare onbeschermde huid die u goed moet beschermen tegen Uv-straling, ook op niet zonnige dagen. Wij adviseren een zonbescherming met SPF factor 50 te gebruiken op het behandelde gebied gedurende minimaal 6 weken na de behandeling. Dit om eventuele pigmentverschuivingen te voorkomen. Wij raden aan om de huid droog te houden zolang de korstjes aanwezig zijn. 

Intensief sporten wordt afgeraden gedurende de periode van zwelling.

Altijd op de hoogte?
Inschrijven nieuwsbrief
© 2024 DermaPlus