Home > Permanente make-up > Nazorg Permanente-make-up

Nazorg Permanente-make-up

 

Het is erg belangrijk voor het resultaat van permanente make-up dat u de nazorg instructie duidelijk opvolgd. De permanente make-up zal hierdoor goed genezen en infecties zijn hierdoor te voorkomen. Hoe de huid zal reageren is bij iedereen verschillend. U kunt vaak meteen u dagelijkse bezigheden weer oppakken mits u zich aan deze nazorg instructie houd.

De eerst 5 dagen

  • Er ontstaan kleine korrelige korstjes op de PMU. Deze mag u niet verwijderen en dus ook NIET KRABBEN!!! Het kan een beetje jeuken dit is juist een teken van genezing. Raak de PMU zo min mogelijk aan.
  • 5 dagen moet de PMU droog en schoon blijven. ( U mag geen reiningsproducten gebruiken ; milk, olie, doekjes, peelings en geen water gebruiken over de pmu) Denkt u hieraan bij het douchen voorzichtig uw haren wassen.
  • Dekt u de PMU niet af met pleisters of verband dit is niet nodig. 
  • U mag deze 5 dagen niet naar sauna, zwembad, zee. en niet in de zon of onder de zonnebank. Zweet u erg tijdens sporten dan vragen wij u om hiermee 5 dagen rekening te houden.
  • Voor PMU Lippen krijgt u een nazorgcreme mee hiervoor krijgt u instructie aan het einde van de behandeling. Bij deze behandeling is het van belang om voorzichtig te eten en zo min mogelijk de lippen vochtig te maken. Drinken uit een rietje bv. voorzichtig tandenpoetsen. 
  • Bij eyeliner kan de huid wat rood en gezwollen worden meestal 1 dag. Wij raden koelen af omdat de warmte eruit moet. Dek deze huid niet af met creme. Rust geneest. 

Heeft u het idee dat de huid anders reageert neemt u dan contact met ons op: info@dermaplus.nl/ tel: 033-2457088 (weekend en s'avonds graag via de email)

Na 5 dagen 

  • De permanente make-up blijft gevoelig voor zonlicht. Wij raden u aan om een SPF van 15 of hoger te gebruiken. Deze zijn bij ons verkrijgbaar in een matte stick speciaal voor PMU. Dit zorgt ervoor dat u PMU langer mooi blijft van kleur.
Altijd op de hoogte?
Inschrijven nieuwsbrief
© 2021 DermaPlus