Corbon Peel

Carbon Laser Peeling is de laatste trend in Hollywood! Allerfijnst is dat de Carbon laser peeling behandeling summer proof is wat betekent dat je de Carbon Laser Peeling het hele jaar door kunt ondergaan zonder downtime. De Carbon Laser Peeling zorgt meteen voor een grondige reiniging. De behandeling is geschikt voor alle huidtypes en alle huidskleuren en we passen de behandeling toe op zowel de jonge als de rijpere huid en dat zonder velletjes, verkleuringen en/ of branderig gevoel erna te ervaren. De Carbon Laser Peel is uitermate geschikt voor huidverbetering, het behandelen van een vette huid, en grove poriën. Het stimuleert de doorbloeding en geeft direct een mooie glow en matteert de huid

Heb je geen huidproblemen maar wil je gewoon een mooie huid en wil je gewoon de show stelen op een feest? Ook dan is de Carbon Laser Peeling zonder twijfel de beste optie!

Hoe ziet de behandeling eruit? En wat doet het precies?

De Carbon Laser Peeling bestaat uit twee fases. De Carbon peeling (een medisch carbon mengsel met vitaminen en mineralen) pakt de bovenste huidlaag aan en zorgt voor zuiverende werking en versteviging. De Carbon absorbeert talg en Q-Switch ND Yag Laser schiet deze van de huid waardoor het masker verdampt. Hierdoor werkt deze behandeling diep reinigend en mild peelend zonder de bovenste huidlaag te beschadigen. De laser geeft warmte diep in de huid waardoor de huidtextuur verbeterd en de talgproductie zal verminderen. Deze power combinatie zorgt voor een prachtig resultaat waarbij de huid een mooie glow krijgt. Daarnaast is de Carbon Laser Peeling zeer effectief in het beheersen van talg afscheiding wat het een geschikte behandeling maakt voor de vette en ontstekingsgevoelige (acne) huid.

De Carbon Laser Peel is met oprecht een topper: afhankelijk van doel is het mogelijk om na 1 behandeling al meteen een zichtbaar resultaat te boeken. Prachtig voor een feestje! Voor een optimaal resultaat en wordt geadviseerd om tussen de 4-6 behandelingen als kuur in te plannen. Tussen de behandelingen plannen we een pauze van 2 weken.

Altijd op de hoogte?
Inschrijven nieuwsbrief
© 2024 DermaPlus