Home > Permanente make-up > Is permanente make-up gevaarlijk?

Is permanente make-up gevaarlijk?

Bewezen is dat deze methode geen schade toebrengt aan de gezondheid. Het Informed Consent formulier dat wij met iedere nieuwe klant doornemen, moet uitsluiten of u wel of niet behandeld mag worden. U krijgt de garantie dat een procedure geheel wordt uitgevoerd met volledig respect voor uw veiligheid.
Er wordt gewerkt met het meest nauwkeurige electronisch aangestuurd apparaat voor de Permanente Make-up. De huid raakt minimaal beschadigd, dit betekent een snellere genezing van de huid en uiteraard minder pijn. Ook wordt bij iedere behandeling een steriele zogenaamde gesloten naaldmodule geplaatst die u zekerheid biedt betreffende hygiëne. Er zijn strenge eisen op de pigmenten die aan alle wettelijke normen moeten voldoen. Ik gebruik alleen pigmenten en naalden die goedgekeurd zijn in Europa. En volgens de REACH eisen is goedgekeurd.
De nazorg voor thuis is van groot belang. Wanneer u de instructies nauwkeurig volgt, zult u geen hinder ondervinden tijdens het genezingsproces. Vóór de behandeling wordt dit met u besproken, ook krijgt u een nazorgformulier mee.

Onze praktijk en werkwijze zijn op veiligheid en hygiëne getoetst en goedgekeurd namens de GGD, deze keuring vindt iedere 3 jaar plaats. Salons die Permanente Make-up aanbieden zijn dit verplicht. Kijk op www.veiligpmu.nl voor alle informatie hierover en hier kunt u ook mijn naam terugvinden in de lijst.

 

Andere veelgestelde vragen

Altijd op de hoogte?
Inschrijven nieuwsbrief
© 2024 DermaPlus